GLOBALNA MREŽA KONTAKATA
PODRŠKA VAŠEm BIZNISu PRONALAŽENJEM KOMPLEMENTARNIH POSLOVNIH PARTNERA ŠIROM SVETA

PLASMAN DOMAĆIH PROIZVODA NA STRANA TRŽIŠTA:

Vaša kompanija poseduje kapacitete za veću proizvodnju, ali još uvek niste uspeli da plasirate svoje proizvode na druga tržišta? Istraživanje međunarodnog tržišta i plasman domaćih proizvoda, najčešće je zapostavljeno u domaćim kompanijama. Dozvolite da Vam pomognemo u tome.

Zamislite da smo idealan radnik koga ne plaćate, a koji za Vašu robu pronalazi nove kupce.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, popunite upitnik gde ćete nas informisati o kapacitetima kojima raspolažete i mi ćemo se potruditi da Vaša roba bude plasirana na brojnim tržištima širom sveta.

NABAVKA REPROMATERIJALA I OPREME :

Ukoliko imate potrebu za velikim nabavkama repromaterijala, sirovina, alata, poluproizvoda, opreme, mašina i drugih osnovnih ili obrtnih sredstava, obratite nam se.

Potrudićemo se da uvek dobijete bolju ponudu od one kojom trenutno raspolažete, u najkraćem vremenskom roku.

ORGANIZACIJA KOMPLETNE LOGISTIČKE USLUGE :

Ukoliko nabavljate robu u inostranstvu ili imate obavezu da isporučite robu u inostranstvo ili na drugi kontinent, Supportrade Vam stoji na usluzi da obezbedi najpovoljniju cenu transporta. Obezbeđujemo podršku 24/7 za kompletiranje dokumentacije, carinskih procedura, odabir optimalnog transporta, utovara, istovara i praćenja pošiljke. 

 

 

Zašto sarađivati sa nama?

Imamo veliko iskustvo u međunarodnim komercijalnim poslovima, u sklapanju i realizaciji ugovora u veoma kompleksnim i teškim tržišnim okruženjima i uslovima. Iskustvo rada na evropskim, arapskim, afričkim i ostalim tržištima. Velika baza kontakata i saradnika širom sveta omogućava ostvarivanje velikih benefita korisnicima naših usluga.  Dovoljno je da postanete korisnik baze i već ste na pola puta da značajno uvećate vrednost svoje kompanije, obezbeđujući win-win poziciju za sve učesnike: 

  • Plasman robe bez dodatnog angažovanja resursa
  • Reputacija na globalnom nivou
  • Nabavka i logistička organizacija po najpovoljnijim uslovima
sr_RSSR
en_GBEN sr_RSSR